Ny artikel om hunde

Finn er en fantastisk ældre herre, der stadig er frisk og aktiv, og søger en ditto ny familie.

Finn skulle egentlig være flyttet med sin familie i lejlighed, men det viste sig hurtigt, at han slet ikke kunne omstille sig til et liv i et boligkompleks, med alle de lyde, der følger med. Det blev derfor besluttet, at Dyreværnet skal hjælpe denne skønne dreng med at finde sig en familie, der kan tilbyde ham hus og have væk fra det pulserende by-liv, og hvor han kan få lov til at boltre sig resten af sit liv.

Drømmefamilien er et hjemmegående modent ægtepar, hvor børnene er fløjet fra reden, og hvor al fokus er på Finn. Finn er markant overvægtig, og 5 kilo overvægt er hårdt for en ældre basse's krop, hvorfor hans nye familie er nødt til at have ham på en streng diæt, samtidig med at man skruer op for motionen. Finn har tidligere gået til agility, og han var smaddergod til det. Lidt genopfriskning, så bliver han garanteret en ørn til det igen.

Han er også rigtig god til andre hunde, og har været vant til at komme meget i hundeskove, hvor han har været meget social med andre hunde. Schæfere er dog ikke hans favorit, da han engang er blevet overfaldet af en, og det har han aldrig glemt.

Han jager katte og fugle, så hvis man ønsker at beholde det i sin have og i nærmeste omgivelser, så er Finn ikke den rette hund. Men ellers er Finn med på den værste: Elsker at køre med på ture i bilen, elsker at bade og rulle sig i græsset, elsker at grave huller i jorden... masser af  huller og så ELSKER han at slikke solskin og putte med under dynen i sengen. Hans nærhedsbehov er stort, og han skal have lov til at sove tæt  i sofa og seng med sine nye ejere. Så vigtig en ting kan man ikke ændre på, så sent i hans liv.

Kom endelig og besøg denne lille lækkermås, for han er virkelig en guldklump, og heldige er dem, der får fingrene i ham!

© 2018 Setovenfra.dk. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper